online-kassza.hu Pénztárgép NAV kapcsolattal
Havi Díjas PAX Q92 Mobil Internettel
Havi Díjas PAX Q92 Mobil InternettelHavi Díjas PAX Q92 Mobil InternettelHavi Díjas PAX Q92 Mobil InternettelHavi Díjas PAX Q92 Mobil Internettel

Havi Díjas PAX Q92 Mobil Internettel

Bruttó: 4 686 Ft
3 690 Ft + ÁFA

PAX Q92

Beépített akkumulátorral és mobil internettel
Oda, ahol nincs vezetékes internet kapcsolat
Ára 3.690 Ft+áfa/hó

Bőséges memóriával, nagy feldolgozási erővel és biztonságos Linux-alapú operációs rendszerrel a Q92 zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt kereskedők és ügyfelek számára egyaránt. Minden olyan helyre ajánljuk, ahol a kábelek sokasága helyett, inább vezeték nélküli megoldásra törekednek. Beépített akkumulátorának és 4G technológiájának köszönhetően alkalmas lehet bolton belüli mozgatásra vagy akár hordozható terminálként is.

A legfontosabb, hogy a beüzemelését, betanítását, karbantartását, szervizelését a Pezo Info Kft. végzi, a már ismert gyorsasággal és minőséggel. Nem kell esetenként több hetet várni a bankkártya terminálos szervizre. A terminálhoz hőpapírt is tudunk szállítani csakúgy, mint eddig a pénztárgépekhez (minimum 1 karton rendelése esetén Budapesten ingyenes kiszállítással).

A terminálokon a fizetési szolgáltatást az OTP Bank Nyrt. biztosítja, ami Magyarország legelterjedtebb és legbiztonságosabb hátterű bankja, illetve azon ügyfelek után, akik OTP bankkártyával fizetnek kisebb a tranzakciós jutalék.

A pénzügyi szolgáltatás előnyei:

  • Bankfüggetlen, nincs kötelező OTP Bank számlanyitás
  • Nincs külön számlavezetési díj
  • Az OTP Bank gyors, a tranzakció beérkezésétől számított legkésőbb 2 banki munkanapon belül indítja az átutalást
  • Hűségidő nélküli
  • MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Vpay, American Express (Magyarországon kizárólagos joggal) elfogadása
  • egészségpénztári-, cafeteria-, SZÉP kártyák, benzinkártyák, étkezési kártyák, illetve egyéb utalvány jellegű kártyák
  • Érintésmentes kártyaelfogadás, valamint mobilfizetési lehetőség

Az OTP Bank Nyrt által nyújtott pénzügyi szolgáltatás pontos részleteiről partnerünknél, Török Zoltánnál a 0630/938-0639 telefonszámon vagy a zoltan.torok@racional.eu email címen kérhetnek tájékoztatást.

A Pezo Info Kft. elérhetőségei: Prazsák Péter 0630/2313-775, 1036 Budapest, Kiskorona u 12., info@online-kassza.hu email címen.