online-kassza.hu Pénztárgép NAV kapcsolattal
Egyösszegű Vásárlás myPOS Smart
Egyösszegű Vásárlás myPOS SmartEgyösszegű Vásárlás myPOS SmartEgyösszegű Vásárlás myPOS SmartEgyösszegű Vásárlás myPOS Smart

Egyösszegű Vásárlás myPOS Smart

Bruttó: 107 823 Ft
84 900 Ft + ÁFA

Hordozható bankkártya-leolvasó, nyugta nyomtatási funkcióval.

Smart egy POS terminál, amelyen Android-alapú operációs rendszer fut.

Az eszköz

A myPOS Smart az előretekintő kereskedők legjobb választási lehetősége. Ez egy Android operációs rendszert futtató, bankkártya olvasó terminál. Az App Market felkeresésével ellenőrizheti a vállalkozása számára már kifejlesztett POS-alkalmazásokat. Ezek kibővítik a fizetéseket elfogadó Smart eszköze képességeit. Hordozható interfészének köszönhetően ez a bankkártya POS terminál kényelmesen megáll tenyerén. Ráadásul fizikai nyugtákat nyomtathat.

A fizetéselfogadó Smart megoldásunk érintőképernyővel is rendelkezik. A számos alkalmazásnak és értéknövelt lehetőségnek köszönhetően vállalkozását a következő szintre emelheti. A több kommunikációs porttal is rendelkező POS terminál a bankkártyáktól kezdve az NFC-technológiájú kifizetésekig bármit képes kezelni.

A myPOS csomag

Az elfogadott kifizetéseket azonnal megkapja myPOS-számláján. A myPOS mobilalkalmazáson keresztül közvetlenül eszközén követheti nyomon az egyes kifizetéseket. Ez az olvasó nagy sebességű nyomtatóval rendelkezik, amely képes a papíralapú nyugták gyorsabb kibocsátására.

A myPOS Smart segítségével digitális nyugták is küldhetők e-mailben vagy SMS-en keresztül. Fizetéseket elfogadó papírmentes eszközöket is kínálunk, amelyeket itt tekinthet meg.

Kiknek felel meg a legjobban

Szabadalmaztatott és harmadik féltől származó alkalmazások is telepíthetők a vállalkozása igényeinek megfelelően. Például GPS navigációs alkalmazást is telepíthet, ha taxitársaságot vagy kézbesítési szolgáltatással foglalkozó vállalkozást irányít.

Ez az Android-alapú terminál és annak hordozható interfésze olyan vállalkozások számára alkalmas, ahol a bankkártya általi fizetés általános; ide tartoznak például a nagy méretű áruházak, szállodák, általában a kiskereskedelem, valamint a fizikai üzletben és online is értékesítő vállalkozások.

Kapcsolódó letöltések: