online-kassza.hu Pénztárgép NAV kapcsolattal

Az elbukott Ötvenezeres Állami támogatás

A lejárt és be nem váltott 50.000-es Állami Támogatásra ...mégis van megoldás!!!!!

Az 50.000 forint állami támogatás határideje lejárt.

Már senki nem tudj beváltani Önnek, mivel azt az állam nem fizeti ki nekünk többé.
Az eredeti határidő február 28. volt, amit csak a AltCash, JapánCash és Pcassa károsultaknak hosszabbítottak meg április 30.-ig, ha a rendelésüket újra feladták az EBEV portálon egy új pénztárgépre.
Amennyiben valamilyen oknál fogva lemaradt erről a határidőről azt szívből sajnáljuk, nekünk minden egyes ügyfelünk kiszolgálásra került, akire ez a határidő vonatkozott.
A támogatását már nem tudja beváltani sehol.

De van jó hír is.

Azóta megjelent egy olcsóbb pénztárgép 114.900+áfás áron (Datecs DP-25), ami az EBEV-es rendelés idején még nem volt választható.
Az akkor opcionális gépek ára 140.000+áfa és 128.000+áfa közé estek, vagyis az elbukott támogatás helyett, most maximum 25.000+áfá árcsökkenéssel tudjuk fájdalom mentesebbé tenni a vásárlást(a támogatás bruttó 50.000 ami körülbelül 39.000+áfának felel meg).

A korábban befizetett 31.750 forint előleg vagy esetenként a teljes összeg Önnek természetesen jár, hiszen azt az Állam garantálta, hogy kár téríti.
Ebben az esetben A NAV felé be kell mutatni a tőlünk kapott számlát, hogy más úton beszerezték az online pénztárgépet és le kell mondani a rendelést attól a gyártótól akitől az EBEV-en ezt megtette, ők visszautalják az előleget a NAV-nak, aki pedig szintén vissza utalj az előleg az Ön vagy cége bankszámlájára.

Amennyiben ez sem felel meg, vagy Ön esetleg már ki is fizette az újra rendelést, de a gyártó hibájából nem kapta meg határidőn belül, kérem keresse meg Őket egyénileg, az ügy rendezése végett.